Hypoallergeen hondenbrokken online bestellen in het bulldoghome.nl

Een hondenvoer allergie komt relatief veel voor en heeft als oorzaak dat uw hond overgevoelig reageert op bepaalde eiwitten die in het hondenvoer zitten. Het gaat meestal om een bepaald type eiwit waar uw hond darm, maag of huid problemen van krijgt.
Hypoallergeen hondenvoer bevat rijst en geeft daardoor al een verminderde reactie op tarwe wat als hoofd bestanddeel in veel hondenvoer verwerkt is en wat word aangevuld met dierlijk eiwit in de vorm van rundvlees en bij het goedkopere hondenvoer gewoon slachtafval.

Het hypoallergeen hondenvoer uit het bulldoghome.nl

Heeft geen on natuurlijke toevoegingen zoals smaak versterkers en anti oxidanten en kleurstoffen. Als eiwit bron word er gekozen voor vis, kip of lam, omdat op runder eiwit de meeste allergische reacties voor komen. Het bevat veel natuurlijke vitaminen en mineralen en voldoet als dagelijkse voeding voor honden met een waarschijnlijke voedsel allergie en kunnen gebruikt worden als eliminatie dieet om uit te zoeken op welk eiwit uw hond een allergische reactie heeft.

Gluten vrij hondenvoer bestellen in het Bulldoghome

Gluten vrij hondenvoer is er voor honden die helemaal niet tegen gluten kunnen zoals tarwe en rijst gluten. En heeft als voedingsbron aardappel en vlees of vis. Hierbij heeft u een 100% gluten vrij hondenvoer. Voor een bulldoghome prijs.

Alle soorten hypoallergeen hondenvoer uit het bulldoghome zijn licht verteerbare hondenbrokken en bevatten hoogwaardige natuurlijke grondstoffen voor de beste voeding van uw hond.