Betaal methodes
Als u een bestelling graag wilt hebben, kunt u op verschillende manieren bij ons afrekenen.
U kunt bij ons afrekenen met Ideal en voor onze Belgische klanten is Mistercash als vertrouwde betaal omgeving toegevoegd.


Na uw keuze wordt u via een beveiligde SSL verbinding naar uw bank geleid en kunt u veilig betalen.
Ook kunt u kiezen voor een overschrijving op rekening zodat u uw bestelling op een later tijdstip kunt voldoen.


Tijdens het bestelproces kunt u ervoor kiezen om een klant account te maken of af te rekenen als gast. Als u kiest voor gast afrekenen Vragen we u alleen de hoogst noodzakelijke gegevens in te vullen die we nodig hebben om uw bestelling goed bij u te kunnen bezorgen of om updates te geven mbt uw bestelling Uw klantgegevens worden nooit doorverkocht aan derden en worden zo gescheiden en beveiligd dat deze ook geen commerciele waarde hebben.

 
Verzending naar Nederland en Belgie

Het bulldoghome.nl zorgt voor uw verzending naar het opgegeven afleveradres. Wanneer uw artikelen op voorraad zijn en voor 14:00 op werkdagen besteld zullen wij in de regel uw pakket nog op tijd bij het sorteer centrum proberen afleveren voor verzending dezelfde werkdag. Alle pakken naar Belgie en Nederland worden met TNT verzonden, track en trace codes worden ingeboekt aan het einde van de verzend dag zodat u uw bestelling kunt volgen. Het aanbieden van uw pakket gebeurd tussen 9:00 en 17:00 daar kunnen wij geen enkele invloed op uitoefenen. Bij afwezigheid wordt er drie keer een aflever poging gedaan. Daarna kunt u alleen nog maar uw pakket afhalen in het dichtst bijzijnde afhaal depot.

Gratis verzenden kunnen wij vanaf een bestelbedrag vanaf €50 daaronder moeten we helaas kosten in rekening brengen. Daarom heeft het bulldoghome.nl altijd de goedkoopste verkoopprijs!
Wilt u verder besparen? Kom uw bestelling dan bij ons ophalen maak een afspraak en we zorgen dat uw bestelling klaar ligt om mee te nemen.

Ook kunnen wij helaas niet verzenden naar postbussen!

Het ruilen en retourneren van producten

Ruilen en retourneren van producten binnen 14 dagen na levering. Wanneer een product niet voldoet aan uw verwachting of de maat klopt niet (Daarom graag bij uw bestelling uw gemeten maat opgeven zodat wij kunnen controleren of u de juiste maat heeft besteld) Kunt u het terugsturen in de originele verpakking. Om duidelijkheid te geven voor onze klantenservice graag een begeleidend schrijven met de reden (ruilen, teruggave, defect) en uw factuur toevoegen. Bij ruilen graag het gewenste artikel en maat opgeven.


Voldoet de retourzending aan de voorwaarden dan word er dienen 30 dagen een creditrekening voor u gemaakt en en storten wij verschuldigde bedrag terug.

Voor eventuele vragen kunt u een email sturen naar info@bulldoghome.nl of bellen met Tel +31(0)343 700252 ma tm vr 09:00 tot 18:00